Гуцанов: Алтернативата на настоящото управление е БСП

Дек 08, 2020 Новини БСП в медиите 0 682

Когато и да се проведат изборите, вече сме закъснели за тях

"Днес, по време на заседанието на Изпълнителното бюро на БСП, обсъдихме актуалната обстановка, в която се намира страната - нашите виждания какво трябва да се прави, как трябва да се отреагира във всяка ситуация. Не считам, че това, което се случва в страната радва болшинството от нашите съграждани."

Това заяви членът на ИБ на БСП Борислав Гуцанов пред Евроком.

По повод предстоящите избори в края на март, Гуцанов заяви: "Когато и да се проведат изборите, ние вече сме закъснели за тях, защото много от ситуациите щяха да бъдат избегнати, ако имаше по-разумно правителство.

По повод най-вероятната дата за провеждане на изборите, която ще бъде насрочена от президента, социалистът подчерта, че БСП никога не се е месила в работата на президента. "Това е последователна наша политика", уточни той.

"Считаме, че това управление трябва да си отиде. Алтернативата на настоящото управление виждаме в нашите редици - в тези на БСП", категоричен е Гуцанов. По думите му БСП е сплотена и готова за предстоящите избори, а вътрешнопартийният вот е помогнал за този положителен процес, тъй като на изборите са излезли да гласуват над 80 % от членовете на партията.