Николай Бериевски в Дряново: Ние, от БСП, имаме решенията. Кандидати като Трифон Панчев ще се борят за по-добър живот в България

Трифон Панчев: Хората в Дряново искат да живеят спокойно, сигурно, да бъдат чути и да имат свои представители в управлението на Общината.

„Горд съм от това, че БСП показва, че се подмладява именно с кандидати като Трифон Панчев. В национален мащаб имаме 530 кандидата за общински съветници до 35 г. възраст, което е два пъти повече от кандидатите на предходните избори. Имаме и 21 кандидати за кметове, сред които е и Трифон, разбира се. В момента имаме 111 млади общински съветници, но очакванията ни са за между 200 и 250.“  Това заяви Николай Бериевски, председател на Младежкото обединение в БСП и член на ръководството пред обществеността в Дряново.

 Той отбеляза, че познава кандидата за кмет на община Дряново Трифон Панчев отдавна, тъй като той е и част от националното ръководство на Младежкото обединение в БСП.

 „Трифон винаги е приемал изключително присърце всички проблеми и предизвикателства, пред които сме се изправяли. Той е един изключителен млад човек с особено засилено чувство за справедливост. А във времена като днешните справедливостта е дефицит. Ще ми се във всички общини кандидатите за кметове да бъдат като него. Убеден съм, че Трифон не влиза в тази битка, за да печели признание или пари. Той няма какво да печели, той има само какво да даде на вашата общината. Ние от БСП имаме решенията и именно нашите кандидати ще се борят за по-добър живот в България“, бе категоричен Бериевски.

 „Ние, в този екип, с всичко, което сме и което можем, сме се събрали да направим живота на дряновци по-добър и да работим за връщането на Дряново на достойното му място на картата на областта и страната. Искаме с едни по-различни идеи да се преборим не за нас самите, а за нашия град. Казвам „нашия“, защото моята адресна регистрация в Дряново е в дома, в който са се родили моят дядо и моята майка, и аз винаги съм се чувствал дряновец и винаги съм обичал това място. Зная кои са проблемите на общината, познавам добре местната политика, нейните механизми, лостове и ресурси и смятам, че не само съм готов, но и съм подготвен да работя за по-добрата жизнена перспектива на хората тук. Затова заставам пред вас и искам вашето доверие, вярвайки, че има какво да дам и да помогна. Хората в Дряново искат да живеят спокойно, сигурно, да бъдат чути и да имат свои легитимни представители в управлението на Общината. Кандидатите за общински съветници от нашата листата са трудолюбиви, честни и почтени хора . Едните от тях имат повече опит и мъдрост, а другите носят в себе си повече енергия и амбиция, но всички са готови почтено да работят в името на обществения интерес“ - с тези думи се обърна към присъстващите Трифон Панчев.