Корнелия Нинова към софиянци : Това, което обещаваме днес, ще изпълняваме утре

Сеп 27, 2019 СОФИЯ Новини Избори 0 1566

27.09.2019

Скъпи социалисти, скъпи симпатизанти, днес даваме старт на кампанията за местни избори в София, но и старт на националната кампания за местни избори. В този момент нашите кандидати в цялата страна откриват своята кампания. Те  са се изправили пред своите съграждани с ясни ангажименти за подредени общини и добруване на техните граждани. Нека от София ги поздравим и да си пожелаем, всички в екип, победа и успех на тези избори. 

Скъпи българи, от вашето решение на 27-ми октомври зависи бъдещето на нашите общини и градове. Зависи бъдещето на вашия собствен живот. Днес ние ви подаваме ръка. Нека заедно направим общината помощник, а не спирачка на вашия малък семеен бизнес. Заедно да гарантираме, че ще спасим и развиваме общинските болници, че ще развиваме общинските училища. Заедно ще осигурим на нашите деца места в безплатни детски градини, на младите семейства, затруднени за своя старт в живота, общински жилища, на възрастните ни родители- уважение, социални услуги, гарантиран социален живот. Заедно можем да спрем кражбите в общините от вашите пари и да гарантираме сигурност по улиците и по домовете ви. Нека с протегнати ръце се обединим за подредена община и за добруването на всеки неин жител. 

Скъпи софиянци, ние подкрепихме за кандидат за кмет на София Мая Манолова. Мая Манолова има воля, има характер да промени управлението на София, а нашите кандидати за общински съветници, за районни кметове и кметове на кметства ще й дадат още сили, за да постигнем този резултат – промяна на управлението в София.Тези наши кандидати, които виждате днес, са гарант за това, че ще бъде преразгледан концесионният договор на „Софийска вода”, че ще работят за това- билетът за градският транспорт да се върне на 1лв. Зелените площи в София ще останат такива и няма да се застрояват. В детските градини и училища ще има лекари и медицински екипи. Вашата сигурност ще бъде гарантирана с видеонаблюдение в подлезите, в улиците, които днес тънат в тъмнина. В крайните квартали ще има канализация. Ще работят така и ще бъдат гарант, че всеки 1 лв., събран от вашите данъци, се връща при вас. Вие ще получите благополучието, което заслужавате. Този екип е гарант за промяната на София към по-добро управление и към по-добър живот за вас, софиянци. С вяра в успеха, със сили за победа, пожелавам на всички активна, усмихната, позитивна кампания, с която да стигнем до всеки софиянец, до всеки българин. Да дадем вяра на нашите съграждани и на нашите сънародници. Промяната е възможна, но само ако бъдем заедно. Ако бъдем почтени, честни към тях- днес, което обещаваме, утре изпълняваме. На добър час, успех и победа!