РС на БСП Искър организира среща на актива с др. Ангел Найденов

На 29

На 29.07.2010 г. РС на БСП Искър организира среща на актива с др. Ангел Найденов, народния представител, зам.председател на ПГКБ, член на ИБ на НС на БСП на тема: „Политическата обстановка в страната и задачите пред БСП".

Др. Найденов запозна присъстващите с направеното от ръководството на БСП за изпълнение на решенията на заседанието на 47 конгрес на БСП, работата на парламентарната група, позицията на БСП срещу едногодишното управление на ГЕРБ и по други актуални въпроси.

В препълнената зала повече от два часа членовете на БСП задаваха въпроси и получаваха отговори за всичко, което ги вълнува, отправяха препоръки, като много от въпросите бяха и неудобни: да не се съвместяват партийни с държавни длъжности и да влезе в сила ограничаване в броя на мандатите предвидено в устава, защо по времето на нашето управление не създадохме своя телевизия, да отидем по-нататък в промените и да видим защо не се отчитат добрите неща, които направихме, защо сме си променили позицията за „обектите" на САЩ и дали сега не назрява нещо подобно с противоракетната отбрана на САЩ, защо на събиране за почитане на паметта на загиналите при Балатонското езеро не е имало наш министър и др.

С тази среща се възстанови работата на Дискусионни клуб.