Съветниците от БСП с жест за Великден към младежите с увреждания от ЦНСТ- Горна Оряховица

25.04.2019

Общинските съветници от БСП уважиха великденското парти в Центъра за настаняване от семеен тип за младежи с увреждания в Горна Оряховица. По традиция, в навечерието на Великден, социалистите прекарват Велики четвъртък заедно с настанените в дома и се включват в изрисуването на яйца и веселата част от празника. При малчуганите дойдоха общинският председател на БСП Огнян Стоянов и общинският съветник инж.Павлинка Николова. В празника участваха и групи от останалите социални центрове в общината.

Съветниците дойдоха с подарък- дългоочакваната от тях мултимедийна система за караоке. Те поднесоха  козунаци и много лакомства за участниците в празника.

Огнян Стоянов поздрави децата за християнския празник. Той изказа признателност към персонала на Центъра, който със своята усърдна грижа създава добра домашна среда за тези младежи.

Председателят на партията се включи в боядисването на яйцата и дори направи първото червено яйце. Той разговаря с живеещите в дома, а те пък му показаха своята техника да изпъстрят яйцата и се похвалиха със създадените от тях украси за великденската трапеза в часовете им по арт-терапия.