Николай Григоров: Социалните услуги да стигнат до хората

„Важно е социалните услуги да стигнат близо до хората, които имат нужда от тях"

„Важно е социалните услуги да стигнат близо до хората, които имат нужда от тях". Това коментира Николай Григоров, кандидат за кмет на община Габрово, излъчен от БСП. Той посети Общинската организация на инвалидите в началото на цикъл от срещи, посветени на социалната политика.

„Необходими са повече дневни центрове за нашите съграждани със специфични потребности," коментира Григоров. По думите му, в централната част на града има нужда от поне още едно подобно място за срещи. „В някои от кварталите също би могло да се помисли за подходящи помещения с удобен достъп," допълни още кандидатът с номер пет в интегралната бюлетина.

Депутатът от парламентарната социална комисия Драгомир Стойнев също ще се включи в част от дискусиите. По време на срещите с народния избраник, гражданите със специфични потребности ще могат да зададат въпроси или да поставят проблемите си, на които да се потърси отговор, включително и от централните институции.

С цикъла от срещи и дискусии Николай Григоров продължава изпълнението на ангажимента си към гражданите на Габрово за подкрепа на хората в неравностойно положение или със специфични потребности.