Народните представители от БСП ще представят Визия за България в областите Бургас и Перник

Nov 21, 2018 Новини Избори 0 840

21.11.2018 г.

На 22.11.2018 (четвъртък) народните представители от ПГ на „БСП за България” ще представят проекта Визия за България  пред жители на областите Бургас и Перник.

 

    Срещи в област Бургас

От 18:00 ч., в центъра на гр. Приморско, народните представители от ПГ на "БСП за България" Петър Кънев, Георги Йорданов и Таско Ерменков ще се срещнат с обществеността.

От 18:00ч., в зала на Гражданска отбрана, в гр.Камено зам.-председателя на ПГ на левицата Весела Лечева и народните представители Веска Ненчева и Георги Андреев ще представят Визията на левицата.

От 17:30ч., в центъра на Поморие секретарят на групата Филип Попов и депутатите Красимир Янков, Димитър Стоянов и Кристина Сидорова ще разговарят с жители на общината

В залата на хотел "Врис", в гр.Царево, в 18.30 ч. ще започне срещата на  народните представители от ПГ на "БСП за България" Георги Гьоков и Чавдар Велинов с граждани.

От 17:30 ч., в зала "Тракийци", в гр.Средец народните представители от ПГ на "БСП за България" Александър Симов, Валентина Найденова и Кольо Милев ще се разговарят с жители на общината.

 

Срещи в област Перник

От 10:30 ч., в залата  на Младежкия дом, в град Радомир ще започне срещата на жителите на общината с народните представители от ПГ на "БСП за България" Станислав Владимиров, Любомир Бонев, Валери Жаблянов, Донка Симеонова и Димитър Георгиев.

От 13:00 ч., в заседателна зала, в сградата на община Ковачевци народните представители Станислав Владимиров, Любомир Бонев, Донка Симеонова и Димитър Георгиев ще представят Визията пред жители на общината. По-късно, от 17:00 ч. те ще разговарят с жителите на Земен.

На 23.11.2018 г. (петък), от 17.30 ч. зам.-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов и народните представители Станислав Владимиров, Любомир Бонев и Иван Ченчев ще представят Визия за България пред жители на общ. Брезник, в кафе „Банката”, в гр. Брезник.