Корнелия Нинова: Организацията в Красна поляна е символ за цялата БСП

Окт 21, 2017 Новини БСП 0 1054

Тази организация е автентично ляво защото цени принципите ни на солидарност за равенство, за свобода, за любов  към отечеството

„През тези 30 г., в нашата организация в Красна поляна дойдоха много хора, които станаха наши членове. Организацията е дала много стойностни имена, авторитети на БСП. Тази организация е станала символ за цялата партия, защото когато се каже организацията в Красна поляна, това значи автентично силно и истинско ляво.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод 30 годишнината на организацията на левицата в Красна поляна. Тя връчи и членски карти на новоприети социалисти.

„Тази организация е автентично ляво защото цени принципите ни на солидарност за равенство, за свобода, за любов  към отечеството. Пожелавам ви да бъдете здрави и силни, защото и днес тези наши ценности са поставени на изпитание“, каза също председателят на БСП пред събралите се.

На събитието присъстваха и зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от "БСП за България" Валери Жаблянов, председателят на БСП-София Калоян Паргов, бившият зам.-председател на Народното събрание Янаки Стоилов, председателят на БСП-Красна поляна Евгений Белий, областни и общински председатели, членове и симпатизанти на левицата.