Людмила Петкова, кандидат за кмет на Вълчи дол: Нека да успеем заедно

Кирил Добрев: Зад кандидатурата на Людмила стои не само една партия, но и много безпартийни хора, които са правили различен избор

„Благодаря на Людмила Петкова, че се съгласи да влезе в тази тежка битка срещу машината на ГЕРБ за кметското място в община Вълчи дол. Сигурен съм, че тя ще бъде добър и почтен кмет”. Tова заяви по време на посещението си във Вълчи дол заместник-председателят на БСП Кирил Добрев. “Зад кандидатурата на Людмила стои не само една партия, но и много безпартийни хора, които са правили различен избор до този момент. Обединява ги желанието за промяна и спиране на разрушителната политика на статуквото ГЕРБ”, подчерта социлаистът.

„Важното е днес всички ние, хора от различни партии и с подкрепата на БСП, заедно с жителите на общината, да се изправим срещу машината на ГЕРБ и ДПС и да спечелим тези избори”, допълни Кирил Добрев. Той призова хората да имат самочувствие и да се явят на тези местни избори като победители, защото кандидатурата на Людмила Петкова е най-добрата и има реален шанс да спечели кметското място. „Няма къща, в която да не познават Людмила, няма дете, което да не е минало през училището, в което тя работи. За нас Людмила Петкова е посочена от хората, а не както в ГЕРБ се случва - идва Бойко или Цецо и казва - Ти ще си кмет“, коментира още той.

Кирил Добрев благодари на всички хора, които са застанали с авторитета си зад кандидатурата, подкрепена от БСП и изрази увереност, че с избора на 8 октомври ще се даде старт на промяната в община Вълчи дол.

 „Поставяме началото на една кампания, която държа да бъде позитивна. Живеем в малко населено място, познаваме се всички. Ще мине изборният ден и отново ще трябва да се срещаме, да се гледаме в очите и да работим заедно за доброто на общината ни. Нека не допуснем изборите да разделят хората, да ги накарат да се мразят. Само всички заедно след това можем да изпълним поетите ангажимента към жителите на община Вълчи дол“, заяви кандидатът за кмет на Вълчи дол, издигната от инициативен комитет и подкрепена от БСП. Като основни ангажименти тя посочи: намаляване на безработицата в общината; подобряване на инфраструктурата; решаване на проблема с водоснабдяването в малките населени места; осигуряване на по-добро здравеопазване за хората в общината. „Всички тези проблеми можем да решим заедно, с упорит труд и всеотдайност!“, заяви Петкова. Тя пое ангажимент и да работи с всеотдайност за изпълнение на поетите ангажименти; да използва всички възможности, за да стане община Вълчи дол по-добро място за живеене; да се отнася към всеки един жител на общината, независимо от неговото социално положение, вероизповедание или политическа принадлежност, с нужното уважение и съпричастност към неговия проблем.  „Всичко това мога да постигна само с вас, с вашата подкрепа! Ето защо се обръщам към вас с думите: „Нека да успеем заедно!”, заключи Людмила Петкова.

За да подкрепят кандидата за кмет във Вълчи дол бяха зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, членовете на Изпълнителното бюро на партията Вяра Емилова и Апостол Димитров, депутатите от региона Анелия Клисарова и Иван Иванов, членове на общинското и областното ръководство на левицата.