Йотова: След 6 години на „тиха дипломация” България остана в периферията на Европа

Сеп 17, 2016 Новини БСП 0 871

Й. Младенов, БСП-Пазарджик: ген. Румен Радев и Илияна Йотова са най-силната кандидатпрезидентска двойка

„След 6 години на „тиха дипломация” България остана в периферията на Европа. Искам да имаме независима и достойна държава, която с воля да отстоява мястото и позициите си”. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова на среща във Велинград.

Влизам в тази кампания, за да спечелим и нямаше да го направя, ако не бях убедена в това

„За такава България искам да се преборим на предстоящите избори и нашите деца утре да кажат, че ще живеят и работят тук. Влизам в тази кампания, за да спечелим и нямаше да го направя, ако не бях убедена в това”, категорична бе Йотова. По думите й ни заблуждават, че ГЕРБ са силни и затова бавят кандидатите си, но истината е, че нямат подготвени кандидатури”, посочи тя.

„Нашата амбиция е хората да ни чуят и разберат, да почувстват в нас мотива за единение. В Инициативния комитет за нашата подкрепа, поискаха да се включат хора професионалисти и лидери на обществени мнения, това ни показа, че сме на прав път и ще получим широка подкрепа”, каза кандидатът за вицепрезидент.

Йордан Младенов: ген. Румен Радев и Илияна Йотова са най-силната кандидатпрезидентска двойка

„През изминалите години в работата си Илияна Йотова убедително защитаваше интересите и мястото на България в Европа, но и винаги беше близко до хората, до техните ежедневни проблеми”, посочи областният председател на БСП в Пазарджик Йордан Младенов, който също участва в срещата. Той изрази увереност, че ген. Румен Радев и Илияна Йотова са най-силната кандидатпрезидентска двойка, която ще се бори за българските каузи.

Участниците в срещата пожелаха успех на Илияна Йотова и припомниха, че всяко предизвикателство, към което е тръгвала от област Пазарджик е завършвала успешно.