Кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Хасково, Плевен, Пловдив, София, Перник, Смолян, Стара Загора

На 17.05.2019 г. (петък) кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Хасково, Плевен, Пловдив, София, Перник, Смолян,  Стара Загора.

Хасково

В 15:00 часа, в гр. Хасково, Елена Йончева, Цветелина Пенкова и Емил Геориев ще се срещнат с ръководството и работещите във фабрика за текстил. В 16:15 часа, те ще се срещнат с работещите във фабрика за производство на метални конструкции в града.  В 17:15 часа, на пазара с гр. Хасково, те ще се срещнат с граждани. В 18:30 часа в читалище "Заря" в града, Йончева, Пенкова и Емил Георгиев ще се срещнат с обществеността.

Плевен

В 11:00 часа, в пресклуба на БТА, в гр. Плевен, Сергей Станишев ще даде пресконференция. В 12:00 часа, в зала "Ротари", на х-л Ростов в града, той ще се срещне с граждани. В 14:00 часа, в гр. Пордим, Станишев ще открие клуб на БСП. В 15:30 часа, в залата на общината, в гр. Левски, той ще се срещне с граждани. В 18:00 часа, в х-л "Плаза", в гр. Севлиево, Станишев ще се срещне с обществеността.

Пловдив

В 9:30 часа, в центъра на с. Брестовица, общ. Родопи, Петър Витанов ще се срещне с граждани. В 9:30 часа, в с. Цалапица, общ. Родопи, Момчил Неков ще се срещне с обществеността в парка, в центъра на селото. В 11:00 часа, в кафене "Бялата къща", в с. Първенец, общ. Родопи, Витанов, Неков и Данчев ще се срещнат със земеделски производители. В 15:00 часа, в "Инфо18център", на главната улица, в центъра на гр. Пловдив, Тодор Стоилов и Петър Витанов ще се срещнат с граждани. В 16:00 часа, в сградата на общинската администрация, в гр. Калояново, Момчил Неков и Димитър Данчев ще се срещнат със земеделски производители. В 17:30 часа, в читалището, в гр. Карлово, проф. Румен Гечев ще се срещне с граждани. В 18:30 часа, в читалището, в гр. Хисар, Димитър Данчев и Момчил Неков ще се срещнат с граждани. В 18:30 часа, в читалището, в с. Рогош, общ. Марица, Петър Витанов и Тодор Стоилов ще се срещнат с жители на общината.

София

В 14:00 часа, в читалище "Райна Княгиня", р-н Сердика на гр. София, Мариела Модева ще се срещне с граждани.

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в гр. Копривщица, Мариела Модева ще се срещне с обществеността.

В 10:30 часа, в Младежкия дом, в гр. Самоков, Крум Дончев ще се срещне представители на спортни клубове.

Перник

В 11:00 часа, в Младежкия дом, в гр. Радомир, Иво Христов ще се срещне с граждани.

Смолян

В 14:30 часа, в центъра на гр. Мадан, Валери Жаблянов ще се срещне с обществеността. В 15:00 часа, в читалището в града, Валери Жаблянов ще се срещне с обществеността. В 17:30 часа, в центъра на гр. Рудозем, той ще се срещне с обществеността.

Стара Загора

В 15:00 часа, в залата на общинската администрация, в гр. Чирпан, Велизар Енчев ще се срещен с пенсионери от общината. В 18:00 часа, в зала 1 на х-л Верея,  в гр. Стара Загора Велизар Енчев ще се срещне с жители. В 18:30 часа, в Народно читалище "Напредък", в гр. Павел Баня, Иван Кръстев ще се срещне с граждани.