Предстоящи събития на кандидатите за народни представители от „БСП за България” на 20.03.2017г. (понеделник):

В 10:30 часа в Голямата къща в Пловдив водачът на листата на „БСП за България” за Пловдив-област Георги Търновалийски и кандидати за депутати ще се срещнат с представители на Земеделски кооперации от областта.

От 12:00 часа в Сандански ще започне срещата на водача на листата на левицата в Благоевград Тома Томов и кандидат-депутати с лекарския колектив на МБАЛ „Св. Врач”.

В 12:30 часа в х-л „Премиер” във Велико Търново, водачът на листата на левицата в района Весела Лечева ще се срещне със спортисти.

В 12:30 часа в Дом „Майка и дете”, кв. Виница във Варна, водачът на листата на левицата в областта проф. Стефан Данаилов и кандидати за народни представители ще се срещнат с работещите в дома.

От 17:30 часа в Чипровци, област Монтана, ще започне и срещата с граждани на кандидатите за народни представители и водачът на листата на „БСП за България” в Монтана Атанас Костадинов.

От 18:00 часа, в х-л „Верея” в Стара Загора, е началото на среща с граждани и експерти на тема „Сигурност”. На нея ще присъства водачът на листата на „БСП за България” в Стара Загора Драгомир Стойнев и кандидати за народни представители.