Атанас Зафиров, БСП: Нека бъдем достойни наследници на нашите деди, следвайки пътя на изконните български идеали за свобода и независимост

Сеп 22, 2022 ВРАЦА Новини Избори 0 1132

Поздравителен адрес на водача на листата на БСП за България във Враца Атанас Зафиров по случай Деня на независимостта на България

На паметния 22 септември преди 114 години България разкъсва мрежата от политически зависимости и официално и всепризнато започва да определя своята вътрешна и външна политика. Актът на Независимостта е значима победа на българския народ, направила нашата родина равнопоставена с останалите европейски държави. Това е едно от най-ярките събития, с което българите показват свободолюбивия си дух и силата на своето единство!

В ден като днешния, ние сме длъжни да си припомним събитията от този паметен и исторически ден, които са ясен знак за силната политическа воля на българския народ и неговото желание да гради сам своето бъдеще.

Отдаваме почит в знак на признателност на онези, които със своите действия и политика дадоха пример за единство в съдбовните за нацията ни моменти! Дадоха живота си в освободителната борба и отвоюваха независимостта на нашата Родина.

Пожелавам на Вас и на всички българи да отстояваме идеалите и да бъдем достойни наследници на нашите деди, да имаме тяхната мъдрост и далновидност, за да издигаме авторитета на България, следвайки пътя на изконните български идеали за свобода и независимост. Мъдрите уроци на миналото да ни бъдат най-вярната пътека към бъдещето!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Да живее България!