Карагьозов към Лиляна Павлова: След като увеличихте цената на винетките, кои пътища ще ремонтирате с парите?

Nov 19, 2015 Новини БСП 0 478

Карагьозов отправи и питане, свързано със свлачищните участъци, причинени от  многото валежи през пролетта, включително по второкласната и третокласната пътна мрежа, която е в лошо състояние

„При приемането на бюджета министър Лиляна Павлова  заяви, че в резултат на повишението на цените на винетките ще се получи допълнителен приход в бюджета в размер на около 83 млн. лв и 50 млн. лв. ще отидат за изкърпване на второкласната и третокласната пътна мрежа. Има ли вече изготвен списък на пътищата, които ще бъдат ремонтирани с тези средства и в какво ще се изразява този ремонт”.  Този въпрос отправи днес на заседанието на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в НС народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирчо Карагьозов. Той поиска и отговор на въпроса правителството има ли устойчив план за извършването на тези ремонти през следващите години или това е инцидентно решение- тази година средствата да бъдат използвани за това.

Карагьозов отправи и питане, свързано със свлачищните участъци, причинени от  многото валежи през пролетта, включително по второкласната и третокласната пътна мрежа, която е в лошо състояние. „Има ли конкретни списъци на тези участъци, в какво състояние са те в момента и как правителството вижда подобряването на инфраструктурата в тези участъци?”, попита той.