Лекари, фен клуб и колега кмет подкрепиха Николай Иванов за следващ мандат

Окт 28, 2015 МОНТАНА Новини Избори 0 1360

Приятелска подкрепа за Иванов изказа Златко Живков, 5 мандата кмет на Монтана

Лекари от Враца изказаха подкрепата си за кандидата за кмет на общината, подкрепен от БСП, Николай Иванов. Д-р Георги Комитски аргументира подкрепата си с това, че досегашният кмет и кандидат за нов мандат е постигнал много за общината. “Подкрепям Николай Иванов, за да довърши започнатото и заедно с него да начертаем бъдещето”, заяви д-р Анелия Якимова. Колегата им д-р Александър Николов бе категоричен, че ще гласува за Иванов, за да стане Враца по-добро място за живеене.

Представителите на ръководството на фен клуба на „Ботев”– Враца Цветелин Цветков, Мирослав Ангелов и Мариян Иванов – Маркъс също заявиха категоричната си подкрепа за Николай Иванов: „Той е един от нас, каквото е обещал, е дал и е помогнал на футболния отбор. Преди 4 години на честването на 90-годишнината на “Ботев” – Враца ГЕРБ излъгаха 10 000 души, че ще ремонтират стадиона, ще му сложат електронно табло и осветление и ще има издръжка за отбора – нищо от това не беше свършено.”

Подкрепа за Николай Иванов изказа и Георги Асенов, бивш началник на Районното управление на МВР. “Подкрепям Николай Иванов, защото го познавам много добре. Определено Иванов е един от най-успешните кметове в този град. Това, което направи той, е видимо дори и за тези, които не искат да видят хубавите неща”, каза Асенов.

Приятелска подкрепа за Иванов изказа Златко Живков, 5 мандата кмет на Монтана. “Познавам Николай Иванов от много години. Моите впечатления от него са изключително добри като човек и като личност. Смятам, че това, което направи за Враца, заслужава одобрението на хората. Усилията на един кмет не могат да бъдат реализирани само за четири години. Един мандат е малко, за да могат хората наистина да почувстват положителните промени. Оставете кмета на мира, за да довърши започнатото. Николай Иванов е изключително качествен човек, с който съм заедно и в Европейския комитет на регионите в Брюксел. Николай е чудесен човек и професионалист и аз напълно го подкрепям. Подкрепете го и вие”, призова Живков.