Младежкото обединение в БСП поздрави членовете на „Руски клуб” – София по случай 25 години от основаването му

Общите исторически, културно – духовни и религиозни корени на България и Русия винаги ще бъдат живи и силни

„За нас е истинска чест, от името на ръководството на Младежкото обединение в БСП, да поднесем сърдечни поздравления по случай отбелязването на 25-та годишнина от основаването на Сдружение „Руски клуб” в София”, това пише в поздравителен адрес по случай годишнината от основаването на клуба в София председателят на МО в БСП Вероника Делибалтова.  Тя добавя, че когато връзките между два народа са изграждани на основата на уважение и разбирателство и са безценно постижение на историята, няма сила, която да ги разруши. Делибалтова е категорична, че общите исторически, културно – духовни и религиозни корени на България и Русия винаги ще бъдат живи и силни. „Дейността на „Руски клуб” - София е огромна по своя смисъл и заслуга с оглед съхранението на историческата памет, укрепването на културните и социални връзки в отношенията между нашите два народа”, пише още тя.  Младите социалисти пожелават ползотворна дейност и успех в бъдещите начинания на клуба, в името на благоденствието и просперитета на нашите два братски народа.

 

Пълен текст на поздравлението

 

София, 23-ти Октомври 2015 г.

До

Г-жа Нонна Дикова

Председател на Сдружение

„Руски клуб” – гр. София

 

 

Уважаеми г-жо Дикова,

Уважаеми членове на Сдружение „Руски клуб”

Уважаеми приятели, 

За нас е истинска чест, от името на ръководството на Младежкото обединение в БСП, да поднесем сърдечни поздравления по случай отбелязването на 25-тата годишнина от основаването на Сдружение „Руски клуб” в гр. София. 

Срещата ни днес тук, на това място, въпреки разликата в поколенията, е доказателство, че когато връзките между два народа са изграждани на основата на уважение и разбирателство и са безценно постижение на историята, няма сила, която да ги разруши. Уверени сме, че общите исторически, културно – духовни и религиозни корени на България и Русия винаги ще бъдат живи и силни. Дейността на „Руски клуб” - София е огромна по своя смисъл и заслуга с оглед съхранението на историческата памет, укрепването на културните и социални връзки, и осбено за поддържането на пламъка в отношенията между нашите два народа.

Позволете ни сърдечно да Ви пожелаем творчески сили, ползотворна дейност и успех във Вашите бъдещи начинания, в името на благоденствието и просперитета на нашите два братски народа.

С уважение и огромна чест,

 

 

                                    Вероника Делибалтова,

                                   Председател

                                   Младежко обединение в БСП