Само Коалиция за България участва в благотворителната кампания „Добро сърце”

Юли 02, 2009 Новини БСП 0 1749

  Останалите партии не са дарили и стотинка за болните деца в Перник   Днес водачът на листата на Коалиция за България Ангел Найденов бе гост на празника на Дневен център за деца с увреждания „Добро сърце"

 

Останалите партии не са дарили и стотинка за болните деца в Перник

 

Днес водачът на листата на Коалиция за България Ангел Найденов бе гост на празника на Дневен център за деца с увреждания „Добро сърце". Той поздрави децата от дома и техните учители за всеотдайността, с която работят.

Искаше ми се на този празник да покажем, че има каузи, много по - важни от политическите различия именно защото е кауза в името на децата с увреждания. Ние от Коалиция за България направихме своето дарение, но за жалост сме единствените, които показваме реални действия, а не само напразно говорене и неизпълними обещания, това каза водачът на листата на Коалиция за България Ангел Найденов.

Директорката на дневния център Валя Ангелова изрази своето разочарование от това, че дори и в името на децата кандидатите за народни представители от другите партии не могат да се обединят в името на една добра кауза. Тя благодари на кандидатите за народни представители от Коалиция за България за изпълнения социален ангажимент към дома и изрази своята надежда, че ще продължат да работят и занапред така, защото те са единствените истински приятели на Дневен център за деца с увреждания „Добро сърце".