Възкресението на Добруджа минава през вота за БСП

Юли 02, 2009 Новини Избори 0 1777

Четирилентов път между Добрич и Варна да се изгради и разстоянието да се взема за неповече от 15 минути, обеща министърът на икономиката и енергетиката и водач на листата на „Коалиция за България" Петър Димитров пред добруджанци сред разговори с министъра на регионалното развите и благоустройството Асен Гагаузов

Четирилентов път между Добрич и Варна да се изгради и разстоянието да се взема за неповече от 15 минути, обеща министърът на икономиката и енергетиката и водач на листата на „Коалиция за България" Петър Димитров пред добруджанци сред разговори с министъра на регионалното развите и благоустройството Асен Гагаузов. Постпки за това вече са направени от областната администрация.

„Прововедохме стотици срещи, видяхме се с хиляди хора и от това към кандидатите за депутати излезе интересно поръчение" - каза П. Димитров.  „Общо е мнението, че управленито е успешно, но поръчението е БСП и „Коалиция за България" да не правят коалиция с никого, а да  управляват сами. Това е задачата, която ни се дава" - заяви министърът."Аз вярвам, че БСП и „Коалиция за Бълтария" ще бъдат първата сила в Добричко" - добави той.

„Който не иска след 5 юли да се сключи споразумение с МВФ и оттогава да се увеличат данъци и да се намалят заплатите, който не иска данък „обработваема земя", да гласува за "Коалиция за България". БСП  е единствената политическа сила, която е с вас. Ние искаме тежестите на хората на кризата да не паднат  върху хората" - каза още П. Димитров.

„На 5 юли Добруджа трябва да изригне в червено. Тогава трябва да започне възкресението на региона. През тази кампания говорихме много неща и чухме много неща. Основното е, че хората в Добруджа живеят с чувството, че регионът е забравен.Основният ангажимент, който поемаме, е това да се промени. Защото Добруджа може да съчетае европейско земеделие, модерна промишленост и елитен туризъм.  Ние можем да бъдат лобито на Добруджа в София, защото имаме лостовете"  - заяви мажоритарният кандидат на „Коалиция за България" Росен Карадимов.

За настроението на добричлии  на закриването на кампанията на БСП се погрижиха Ваня Балканска и Преслава.