Караново посрещна Асен Гагаузов с аплодисменти

Юни 29, 2009 Новини Избори 0 1884

  Мажоритарният кандидат и водач на парламентарната листа на Коалиция за България Асен Гагаузов се срещна с избиратели на 28 юни, неделя, от 20,30 часа в новозагорското село Караново

 

Мажоритарният кандидат и водач на парламентарната листа на Коалиция за България Асен Гагаузов се срещна с избиратели на 28 юни, неделя, от 20,30 часа в новозагорското село Караново. На срещата, която се проведе в читалището, присъстваха и кандидатите от листата на Коалиция за България Пламен Ранчев, Сиво Сивов и Иван Иванов.

„Предстоят важни избори, каза Асен Гагаузов. Имаме самочувствието да застанем пред вас и отново да поискаме доверието ви. Като част от управлението на страната през последните 4 години изпълнихме всичко онова, което бяхме обещали - разкрихме хиляди работни места, увеличихме заплатите и пенсиите, изградихме над 5 хиляди км нови пътища в страната, подобрихме пътната инфраструктура и в Новозагорско, и др. Бе направено много, но не се заблуждаваме и знаем, че има още доста да се постигне. България се променя с бързи темпове. Доверието ви на 5 юли е важно за нас, защото ще означава, че искате това развитие да продължи", каза още Асен Гагаузов.

Мажоритарният кандидат пое ангажимент чрез Министерството на културата да помогне за намирането на средства за ремонт на читалището в Караново, което е в лошо състояние.

Кандидатът от листата на Коалиция за България Пламен Ранчев припомни, че Караново винаги се е представяло добре на избори в подкрепата си към коалицията. „Убеден съм, че на 5 юли отново ще покажете доверието си към нас. Това доверие ще е нашият стимул да продължим правилната политика на развитие и напредък, която води досега правителството", каза Ранчев.

Сиво Сивов, кандидат от листата на Коалиция за България, припомни част от направеното от правителството за областта. „Ние обещаваме реално изпълними неща, и постигаме всяка цел, която сме си поставили", каза той пред хората от Караново. Преди срещата Сиво Сивов, който е родом от селото, посети много свои приятели в домовете им, разгледа Карановската селищна могила и новооткритата колесница, намерена наскоро при разкопки край могилата.

Кметът на селото сподели пред своите съселяни, че само преди два месеца е бил на среща с министър Гагаузов в кабинета му в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, за да говорят за проблемите в Караново. „Обсъдихме начините за подобряване на инфраструктурата на селото, за осигуряването на средства, чрез които нашата могила да стане още по-известна и да привлече тук туристи, каза той. Съжалявам, че кандидатът за народен представител от листата на Коалиция за България Иван Славов не е тук, за да му благодаря отново за това, което преди години направи за нас. Знаете добре, че благодарение на неговата помощ Караново има вода. Искам да пожелая на всички кандидати от листата на коалицията следното: На добър път към следващия български парламент! Успех!"

След срещата в читалището се проведе концерт, в който участва поканен от Асен Гагаузов танцов ансамбъл от Сливен.