Асен Гагаузов уважи поканата на КНСБ

Юни 29, 2009 Новини Избори 0 1246

  Мажоритарният кандидат на Коалиция за България в Сливен и водач на парламентарната листа на коалицията Асен Гагаузов уважи поканата на КНСБ и присъства на организираната от синдикатите традиционна среща с кандидати за народни представители

 

Мажоритарният кандидат на Коалиция за България в Сливен и водач на парламентарната листа на коалицията Асен Гагаузов уважи поканата на КНСБ и присъства на организираната от синдикатите традиционна среща с кандидати за народни представители. Срещата се проведе на 29 юни, понеделник, от 14 ч. в Детски комплекс- Сливен. Освен Асен Гагаузов, на срещата присъства и вторият в парламентарната листа на коалицията Мартин Славов.

„В изтичащия мандат правителството свърши доста неща, каза мажоритарният кандидат. Ние не започнахме отначало, преди нас работиха редица правителства.

Еврофондовете са много важни за развитието на страната. Повтарям за пореден път, че по Оперативните програми няма спряно или замразено нито едно евро! Процентно България усвоява добре средствата от еврофондовете. Ако говорим за Оперативните програми към МРРБ, проблемът там е в забавянето на проектите от бенефициентите, които в повечето случаи са общините. 

Банковата система у нас продължава да е стабилна. Следващото правителство ще наследи фискален резерв от над 24 млрд.лв.", каза още Асен Гагаузов.

По време на срещата мажоритарният кандидат Асен Гагаузов отговори и на въпроси, зададени от присъстващи в залата граждани.

Вицепрезидентът на КНСБ Николай Нейков представи пред сливенските кандидати за народни представители основните акценти и послания към политическите партии от Манифеста за развитие на страната в периода 2009-2013 година, подготвен от КНСБ.

На срещата присъстваха и представители на други партии.