БСП има нужда от нов мандат, за да гарантира стабилността

Юни 24, 2009 Новини Избори 0 1513

Добрич: С хляб и сол, аплодисменти и цветя жителите на село Кардам, община Ген

Добрич: С хляб и сол, аплодисменти и цветя жителите на село Кардам, община Ген. Тошево, посрещнаха кандидат-депутатите от листата на "Коалиция за България". На 22 юни там се проведе предизборен концерт с участието на  ансамбъл "Добруджа" и  народната певица Калинка Вълчева. 

"Ако искаме България да бъде по-стабилна, по-просперираща, по-социална, БСП  се нуждаем от нов мандат" - каза пред кардамци  Росен Карадимов, мажоритарен кандидат на "Коалиция за България" в 8-ми Добрички многомандатен избирателен район. "Днес България е с 28 милиарда валутен резерв и с 6% растеж на икономиката, но тенденцията е към по-добро. От 1 юли ще бъдат увеличени пенсиите на възрастните хора", допълни  още мажоритарният кандидат за народен представител. Той призова жителите на Кардам да гласуват за още един мандат на  левицата, защото от дясно се задава реваншизъм - тежък, некомпетентен, хаотичен и жаден за власт. Единственият гарант за социална и лява политика у нас е БСП, заяви кандидат-репутатът.

„Избирайки нас - победата ще бъде ваша" - каза пред присъстващите третият в кандидат-депутатската листа на „Коалиция за България" Радослав Иванов.

Участие в предизборния  концерт на "Коалиция за България" взе и певицата Грета Ганчева, която бе посрещната с много радост и аплодисменти от публиката в залата. Тя припомни, че песента "Моя страна, моя България" е подарена приживе лично от Емил Димитров  на лидера на БСП Сергей Станишев, защото е вярвал в него и в неговите възможности. Според Грета Ганчева, листата на "Коалиция за България" за Добрички регион съчетава в едно мъдроста и младостта, които са си подали ръка, за да осигурят по-стабилно бъдеще на България.