Асен Гагаузов: Ще работим за промяната на облика на Твърдица

Юни 24, 2009 Новини Избори 0 1842

  Коалиция за България откри кампанията си и в Твърдица във вторник вечерта

 

Коалиция за България откри кампанията си и в Твърдица във вторник вечерта. На откриването присъстваха мажоритарният кандидат на коалицията в Сливен и водач на парламентарната листа на Коалиция за България Асен Гагаузов, както и кандидатите за народни представители от листата Мартин Славов, Иван Славов, Соня Келеведжиева, Деян Дечев и Сиво Сивов.

По време на откриването мажоритарният кандидат на Коалиция за България в Сливен Асен Гагаузов представи кандидатите от пропорционалната листа на коалицията. Той припомни, че Твърдица е общината, показала най-силна подкрепа на Коалиция за България по време на евроизборите. „Тук нашата коалиция показа най-добрите резултати в цялата област. Убеден съм, че на 5 юли заедно, с ваша помощ, ще постигнем още по-добри резултати. Намираме се в разгара на предизборната кампания, но ви уверявам, че ще продължим да работим за промяната на облика на града ви", каза още Асен Гагаузов.

Кметът на Твърдица Катя Дойчева благодари на Асен Гагаузов от името на своите съграждани за подкрепата, която е оказвал той на общината като министър на регионалното развитие и благоустройството по време на мандата на правителството „Станишев". „Над 100 млн. лв. са инвестирани в Сливенска област за тези години, благодарение на министър Гагаузов, припомни Дойчева. Този човек направи много за общината, подкрепяше ни в ремонтните дейности,  културните и спортни мероприятия, и т.н.

Освен всичко хубаво, което направи за нас като община, Асен Гагаузов показа и още нещо - човешкото у себе си. Благодарение на него, едно измъчено семейство след десет години ходене по мъките най-после успя да изпрати болното си дете на лечение в чужбина.

Затова ви призовавам на 5 юли да покажем своята подкрепа и благодарност към Асен Гагаузов и направеното от него, като гласуваме с номер 6!", каза още кметът на Твърдица.

Откриването на кампанията продължи с концерт на ученици от НУФИ „Филип Кутев" в Котел.

 

 

По време на мандата на Асен Гагаузов като министър на регионалното развитие и благоустройството в община Твърдица със средства, осигурени от МРРБ, бе работено по следните обекти:

- реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на града - изпълнено строителство до момента за 236 432 лв.;

- канализационен клон 56, 59, 65 и 67 на Твърдица - 383 720 лв.;

- канализационен клон 34, 35, 36 на Твърдица - 902 684 лв.;

- възстановяване на пътната настилка на улици след изграждането на канализация клон 60 на Твърдица - подновена е 0,8 км асфалтова настилка и 3 316 кв.м тротоарна настилка;

- основен ремонт на улици в ромски квартали на община Твърдица - 479 974 лв.;

- и др.