Предизборна платформа на Коалиция за България

Юни 16, 2009 Новини Избори 0 1629

                РАЗУМНО УПРАВЛЕНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ПРОМЯНА   Предстоят избори с решаващо значение за живота на всеки български гражданин и за развитието на страната

 

 

 

 

 

 

 

 

РАЗУМНО УПРАВЛЕНИЕ ЗА

СТАБИЛНОСТ И ПРОМЯНА

 

Предстоят избори с решаващо значение за живота на всеки български гражданин и за развитието на страната. От гласа на всички нас зависи дали ще продължи политиката за стабилизиране на държавата чрез отговорно управление близо до хората, или България ще бъде тласната към нови експерименти в условията на глобална криза.

Днес българинът  чувства остра нужда от повече гаранции за сигурност и стабилност, от повече справедливост при разпределение на тежестите от кризата, от по-голяма защита на своите политически, икономически и социални права.

На тези очаквания политиците трябва да отговорят не със заиграване с популизма и със страховете на хората, а с безкомпромисно честен разговор за българските реалности, за рисковете и шансовете,  пред които ни изправя кризата.

Това е нашето разбиране, когато днес заставаме пред избирателите със своята равносметка за постигнатото и недовършеното, за пътищата на модернизация на европейска България чрез разумно управление за стабилност и промяна.

пълен текст: >>>