Вицепремиерът Ивайло Калфин на посещение в Стара Загора

Юни 05, 2009 Новини Избори 0 2054

Вицепремиерът и водач на листата за членове на Европейския парламент от „Коалиция за България" Ивайло Калфин откри в Стара Загора модернизираните и обновени бази на клиниките по УНГ и очни болести

Вицепремиерът и водач на листата за членове на Европейския парламент от „Коалиция за България" Ивайло Калфин откри в Стара Загора модернизираните и обновени бази на клиниките по УНГ и очни болести. Заедно с него лентата прерязаха д-р Евгений Желев и доц. Коста Костов - управител на УМБАЛ.
За последната година Министерството на здравеопазването е вложило в клиниките 1,200 хил. лева, 690 000 от тях са за строително-ремонтни работи, а останалите за нова апаратура. Доц. Костов изказа благодарност и признателност към д-р Желев за професионализма и личната му ангажираност към здравното заведение.
По-късно Ивайло Калфин участва в предизборна среща с членове и симпатизанти на левицата и много граждани.  
„Интересите на държавата не са леви и десни, а национални. Ще се радвам в следващия Европейски парламент нашите 17 представители да застанат зад една кауза, а именно България да получи повече средства и те да се вложат в най-важните области", заяви вицепремиерът Калфин.
Участие в срещата взеха д-р Желев, Румяна Друмева - зам.областен управител на област Стара Загора, Трифон Митев и доц. Бойчо Биволарски - областен и общински председатели на БСП в Стара Загора.