„Нашата основна задача е да отговорим на очакванията на обществото”

Каза министърът на вътрешните работи Михаил Михов при откриването на обновената сградата на 2 РПУ в Плевен Плевен: Нашата основна задача е да отговорим на очакванията на обществото

Каза министърът на вътрешните работи Михаил Михов при откриването на обновената сградата на 2 РПУ в Плевен

Плевен: Нашата основна задача е да отговорим на очакванията на обществото. Това каза министърът на вътрешните работи Михаил Михов при откриването на обновената сградата на 2 РПУ в Плевен. На събитието присъстваха народните представители от Коалиция за България Румен Петков, Васил Антонов и Радослав Илиевски, областния управител Цветко Цветков.

Днешният повод е само част от онова, което показваме на обществото, че правим, но и едно задължение към нас, допълни Михов. Той преряза символичната лента заедно с директорът на ОДП- Плевен Пламен Павликянов, като пожела на всички служители да постигат добри резултати в новите добри битови условия.

Ремонтът на сградата на ул."Гладстон" започна в началото на миналата година, като общата стойност на инвестицията е 1 милион и 38  хиляди лева. Средствата са осигурени от капиталовите разходи на МВР. В обновената сграда има помещения за задържане на мъже и жени, стаи за свиждане, за разпит и за разпознаване. Предвидени са и помещения за полицейска закрила на малолетни и непълнолетни. По линия на програма ФАР е изградено видеонаблюдение на сградата, обособен е и модерен център за обслужване на гражданите, както и достъп на хора с увреждания. Полицейското управление обслужва около 70 000 жители на Плевен.