Социалисти оценяват народни представители

Стара Загора: Висока оценка за работата си получиха народните представители социалисти от 27-ми МИР Старозагорски Трифон Митев, Петър Мръцков, Златко Златев и Иван Гороломов

Стара Загора: Висока оценка за работата си получиха народните представители социалисти от 27-ми МИР Старозагорски Трифон Митев, Петър Мръцков, Златко Златев и Иван Гороломов. Те са сред най-отговорните и дисциплинирани депутати е становището на ръководството на парламентарната група на „Коалиция за България". Това докладва пред членовете на Областния съвет на БСП - Стара Загора Румяна Друмева - председател на комисията по оценка на народните избраници.
Задоволство от съвместната дейност с тях изрази и министър Емилия Масларова, която е член на областната структура на БСП.
Други теми, които социалистите разгледаха на провелото се заседание на ОблС на БСП беше отчет за дейността на Министерството на труда и социалната политика за периода 2005 - 2009 г.
От представеният материал става ясно, че Стара Загора е приоритетна област за социалното министерство. Само по проект „Красива България" в региона са открити над 140 обекта за 4 години.
Стара Загора заслужава силна кандидатура и аз бих подкрепила всяка една от тях, заяви министър Емилия Масларова по повод издигането на кандидатури за водач на червената листа в Старозагорски многомандатен избирателен район.