В Гурково се проведе второто редовно заседание на новоучредения Областен съвет на БСП – Стара Загора

  Стара Загора: На 16 март 2009 г

 

Стара Загора: На 16 март 2009 г. в Гурково се проведе второто редовно заседание на новоучредения Областен съвет на БСП - Стара Загора. Дневният ред на заседанието включваше избор на ръководство на областната партийна структура и утвърждаване на състав на Областния предизборен център на БСП.

За заместници на областния лидер на социалистите Трифон Митев членовете на ОблС на БСП избраха доц. Бойчо Биволарски - председател на ОбС на БСП - Стара Загора, Теодора Христозова /Казанлък/ - член на Висшия съвет на БСП, Златко Златев /Раднево/ - народен представител от „Коалиция за България", инж. Иван Марков /Раднево/ - член на Висшия съвет на БСП и Румяна Динева - председател на ОбС на БСП - Опан. Говорител на ОблС е Иван Гороломов /Казанлък/, а Иванка Димитрова /Гурково/ - секретар.

Областният предизборен център се оглави от Трифон Митев. Негови заместници ще бъдат Румяна Друмева /Казанлък/ и Иван Кънев /Раднево/. За работата с медиите ще отговаря Диана Георгиева /Стара Загора/.

Заседанието продължи с приемане на Правила за дейността на Областния съвет на БСП - Стара Загора и План за работата му през следващото шестмесечие на годината, включващ подготовка, организация и провеждане на предстоящите изборите за членове на Европейския парламент и Парламентарни избори` 2009.