Столичният кмет говори все повече глупости, които стават опасни за държавата

Фев 23, 2009 Новини БСП 1 1765

Бойко Борисов прави лековатите си  изказвания с оглед политическото говорене и политически интереси Столичният кмет говори все повече глупости, които стават опасни за държавата

Бойко Борисов прави лековатите си  изказвания с оглед политическото говорене и политически интереси

Столичният кмет говори все повече глупости, които стават опасни за държавата. Това заяви председателят на БСП и премиер Сергей Станишев пред журналисти в Пловдив. По думите на Станишев лековатите изказвания Бойко Борисов прави с оглед политическото говорене и политически интереси.

Неформалният лидер на ГЕРБ съвсем се е разпищолил. Започна от коментари за възродителния процес, след това бе забележителното му изказване в Чикаго, където обиди българските пенсионери, че те са носталгично настроени, коментира Станишев. Той добави, че през последните дни по време на снега Бойко Борисов е обявил как София била изчистена до асфалт, което е далеч от истината.

Виждам едни координирани действия, особено от политическа партия ГЕРБ, коментира премиерът по повод очаквания вот на недоверие към правителството. Станишев допълни, че очаква с интерес мотивите към вота на недоверие и дебатите по него.

За случващото се в НАП Станишев заяви, че винаги е бил безкомпромисен към нарушения в изпълнителните агенции. По думите му атаката, която се пое срещу агенцията и сега срещу митниците е опасна за държавата с това, че се говорят непроверени и недоказани неща, каза премиерът.