Кристиан Вигенин: Ямбол - град на младите, а не на заминаващите си млади. БСП има план

Сеп 30, 2022 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1036

30.09.2022 г.

Листата на “БСП за България“ за 31 МИР Ямбол проведе заключителна среща с гражданите на Ямбол в голямата зала на най-старото ямболско читалище.

„БСП има план за подкрепа на подрастващите, младите и семействата с деца: безплатни и неограничени по брой инвитро процедури, защото едно българче няма цена, сериозни стимули при раждане на първо, второ и трето дете на осигурени родители, обвързване на обезщетението за майчинство през втората година с минималната работна заплата, безплатни учебници за всички ученици от 1 до 12 клас, необлагаем доход на младите трудещи се до 26-годишна възраст. Ямбол и областта ще е на младите, а не на заминаващите си млади“, категорично обяви водачът на листата Кристиан Вигенин.

Той подчерта и предстоящите стъпки за довършване на Новата болница в Ямбол, както и стартирането на проекта за Индустриална зона между общините Ямбол, Сливен и „Тунджа“.

Ямболската листа подкрепиха с присъствието си и водачите на листите в областите Бургас и Сливен Петър Кънев и Деян Дечев, които пожелаха успех на Кристиан Вигенин и неговия отбор и изразиха надежда за победа на БСП в област Ямбол.