„БСП за България“ в община Болярово: Време е държавата да подкрепи малките погранични общини

Сеп 28, 2022 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1161

28.09.2022 г.

Листата на “БСП за България“ за 31-ви ямболски многомандатен избирателен район проведе заключителна среща с жителите на община Болярово. Отново бяха отчетени постиженията на БСП в управлението, както и представени ангажиментите на левицата в следващото Народно събрание и в управлението на държавата.

Пред стотици жители на пограничната община, пред кмета Христо Христов, кандидатите за народни представители потвърдиха, че проблемите на този прекрасен български район няма да бъдат забравени. И че е време държавата да подкрепи малките погранични общини.

Действията на БСП за община Болярово ще бъдат насочени за възстановяване на закрития граничен полицейски участък, за осигуряване на ремонт на пътната отсечка от Кошу дере до село Стефан Караджово и за реализиране на първи стъпки за осъществяване  на подготвената от кмета Христо Христов и неговия екип програма "Странджа - Сакар".

Кандидатската листа подчерта, че това са трудни, но не и  невъзможни задачи. За да я има община Болярово, за да има млади хора в нея.

Боляровци заявиха своята подкрепа за „БСП за България“ с номер 28 в интегралната бюлетина и изразиха надежда, че предстои по-добро бъдеще за Странджа-Сакар.