БСП за България продължава регистрацията на своите листи в цялата страна

Авг 29, 2022 Новини Избори 0 939

29.08.2022 г.

Социалистите в цялата страна продължават с регистрацията на своите листи. Над половината от кандидатите на Българската социалистическа партия на тези избори ще бъдат млади хора, което показва сериозно обновление.

Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров и водач на листата на „БСП за България“ във Враца регистрира листата на социалистите. Тя е съставена от опитни и млади кандидати за народни представители.

Днес бе регистрирана и третата софийска листа на БСП. Водачът на левицата за 23-ти МИР Христо Проданов пожела успех на кандидатите на БСП.

В предходните дни се регистрираха листите на 24-ти и 25-ти МИР с водачи Георги Свиленски и Корнелия Нинова.

Социалистите регистрираха своята листа за предстоящите избори и в Русе, където водач е Иван Иванов, бивш министър на земеделието в последния редовен кабинет. "Резултатът от работата на Министерство на земеделието е средствата, които ще получат тази година българските земеделски производители, да са безпрецедентно много и те да се разпределят по-справедливо и по-прозрачно", заяви Иванов след регистрацията на русенската листа.

При регистрацията на листата в София-област Иван Ченчев обяви, че БСП и в следващото правителство ще бъде социален вектор и стълб, благодарение на който, се реализират политики в интерес на българските граждани.

Водачът на БСП в Хасково Смиляна Нитова заяви, че социалистите ще водят позитивна кампания в защита на своята платформа и политики.

Листата на "БСП за България" в 1-ВИ МИР Благоевград бе регистрирана от проф. Георги Михайлов.

Той посочи, че и в следващия парламент и редовен кабинет здравеопазването ще продължи да бъде сред приоритетите на БСП.

Представителите на левицата тръгват към предстоящите предсрочни парламентарни избори с гордо вдигната глава и увереност в постигането на един добър резултат, който ще им позволи да продължат с реализирането на своята програма.