На лъжата мандатът е къс

Апр 01, 2011 Новини БСП 0 1494

1 април - Ден на ГЕРБ На лъжата мандатът е къс - с тези думи младежи от БСП посрещнаха управляващите днес в парламента

1 април - Ден на ГЕРБ

На лъжата мандатът е къс - с тези думи младежи от БСП посрещнаха управляващите днес в парламента. Младите социалисти поздравиха народните представители от ГЕРБ и министрите по случай 1-ви април - Ден на лъжата и Ден на ГЕРБ. Младежите връчиха на вицепремиера Цветан Цветанов куклата Пинокио - символ на лъжите на управляващите и му припомниха част от неизпълнените обещания на ГЕРБ.

Вместо обещаното благоденствие и просперитет на гражданите и развитие на икономиката, ГЕРБ замрази доходите, напомниха младежите. С тревога те отбелязаха, че цените растат и стават непосилни за обедняващите граждани. Останали без работа, хората трудно издържат семействата си. ГЕРБ замениха справедливостта от програмата си с безогледно подслушване и огромна битова престъпност, казаха още младите. Те попитаха къде са обещаните качествени образование и здравеопазване. Младежите отбелязаха, че символ на управлението на ГЕРБ станаха лобистките закони и проваленото членство на страната ни в Шенген.

В специална брошура младежите цитират обещанията на управляващите, които  се оказаха лъжа. „На пръв поглед брошурата е забавна  и иронична, но истината е, че бием камбаната, защото не искаме управление, затънало в лъжи", категорични са членовете на Младежкото обединение в БСП.

По- рано днес в парламента премиерът Борисов отказа да отговори на въпрос на журналист за най- голямата си лъжа и излезе от парламента видимо разстроен.