Кандидатът за председател на МО в БСП Станислав Стоенчев се срещна с младежи от Ямбол

15.04.2022 г.

Кандидатът за председател на Младежкото обединение в БСП и член на Изпълнителното бюро на партията Станислав Стоенчев се срещна с младежи и членове на Младежкото обединение от Ямбол. На срещата присъства и членът на ИБ на БСП и председател на БСП-Ямбол Катя Георгиева.

На срещата бяха обсъдени проблемите пред младежите в България и как да се върнат младите хора в БСП. Стоенчев представи своята концепция за развитието на младежката структура на социалистите, като с интерес изслуша мнението и на своите гости. Кандидатът за младежки лидер ги запозна с политиките на БСП, насочени към младите хора и младите семейства, като подчерта, че част от тях вече са изпълняват по Бюджет 2022.

Събеседниците на срещата се обединиха около това, че политиките на БСП трябва да бъдат разказани по-модерно на младите хора и именно това трябва да прави Младежкото обединение. Хареса се и концепцията МО да е авангардът на партията, който да тества най-напредничавите леви политики сред младите, след което да представи успешните идеи пред ръководството на БСП.

Катя Георгиева сподели отличните си впечатления от работата със Станислав Стоенчев в Изпълнителното бюро и призова да го подкрепят за председател на Младежкото обединение в БСП.

По-рано младежката група от Ямбол посети Народното събрание по покана на заместник-председателя на парламента Кристиан Вигенин, където той и секретарят на парламентарната група на БСП Явор Божанков ги запознаха с дейността на законодателната институция и на депутатите от левицата.