Проблемът на това правителство е липсата на действие и политики

Мар 12, 2011 Новини БСП 0 1457

Проблемът на това правителство е липсата на действие и политики

Проблемът на това правителство е липсата на действие и политики. Управляващите действат „на пожар", запълват се дупки, какъвто е последният случай с БДЖ и се прави евтин пиар. Това заяви председателят на НС на БСП Сергей Станишев в Ново село. Лидерът на социалистите изтъкна, че БСП настоява да се индексират доходите на хората заради драстичното покачване на цените. „Вече става дума не за достойно съществуване на голяма част от гражданите, а за тяхното оцеляване", добави Станишев.  По думите му, правителството трябва да спре с оправданието, че няма пари, защото това не е вярно. Лидерът на БСП напомни, че ГЕРБ даде близо 128 млн.лв. за централна администрация и оскъпи магистрала Люлин със 120 милиона. „В същото време не се предприемат никакви мерки против обедняването, въпреки че има достатъчно инструменти за въздействие, добави Станишев.

В Ново село председателят на БСП присъства на конен турнир, който се проведе по случай Тодоров ден. Станишев връчи наградата на победителя в най-голямата Тодоровденска кушия. Рокери от клуб „Лайънс" подариха на лидера на БСП  каска и тениска на клуба. 

На празника в Ново село присъстваха председателят на ОблС на БСП-Пловдив Георги Гергов, председателя на ГС на БСП - Атанаска Тенева и народните представители Петър Мутафчиев и Захари Георгиев.