Атанас Зафиров: БСП има работещи решения както за първите 100 дни, така и до края на мандата

Nov 12, 2021 Новини Избори 0 1836

12.11.2021 г.

"Ежедневните срещи с хората ясно ни казват, че правилно е разчетено нашето поведение не само в 45-то и 46-то Народно събрание, където бяхме последователни, мъдри и стабилни, а и през последните 5 години, когато бяхме категорична опозиция на модела на управление на ГЕРБ. Не виждам по-подходяща партия да се асоциира с думата "промяна" от БСП и нейните коалиционни партньори." Това заяви водачът на Сливенската листа на "БСП за България" за парламентарните избори Атанас Зафиров в ефира на България On Air.

В предаването "Денят On Air" той подчерта, че БСП единствена в кампанията е предлагала реални работещи решения не само за първите 100 дни от работата на следващото правителство, но и в средносрочен план и до края на мандата на следващото Народно събрание.

 "Дълбоко съм убеден, че партиите са си извлекли сериозна поука от това, което се случи в 45-то и 46-то Народно събрание и този път ще има работещо Народно събрание и редовен кабинет. Той трябва да бъде стабилен - със стабилно мнозинство, без да зависи от никакви "златни пръсти" и задкулисни договорки. Всичко трябва да стане пред очите на обществото, за да е ясно кой на какви позиции стои", категоричен бе Атанас Зафиров.