Страхил Ангелов: Да заложим на сигурното с БСП, №33

Nov 09, 2021 Новини Избори 0 1067

09.11.2021г.

„Надявам се повече хора да проявят разум и да заложат на сигурно с БСП. Защото останалите партии, които се явяват преходни проекти, са тип политическо мероприятие, които най-любезно ни бяха натресени от нашите стратегически партньори. Това са формации от по няколко човека, които чисто медийно фигурират в пространството, но не мисля, че това ще доведе до нещо смислено, нито, че тези хора могат да управляват държавата. Това е несериозно“, коментира по БСТВ кандидатът за народен представител от „БСП за България“ от 24 МИР в София Страхил Ангелов.

„Какъв е проблемът да се преброят хартиените квитанции? Аз досега не чух нито един сериозен аргумент срещу това решение на ЦИК“, коментира Ангелов по повод дебата и решението на ЦИК да бъдат преброени хартиените отрязъци от машинния вот след гласуването на 14 ноември, без да бъде отразяван резултатът в протоколите.

„Даже тези - “почтените“, които на нагли ми приличат – те обжалваха решението на ЦИК и в Административния съд. Защо? Ако всичко е наред и всички сме обърнали почтено лице към този процес изборен, не виждам защо да има проблем. Не можем българската демокрация да я дадем в ръцете на „Сиела норма“. Може да са добри тези хора, може да са почтени, може да имат най-добри намерения, но може и да не е така“, посочи Страхил Ангелов.