Младите от БСП: Спрете масовото и безконтролно подслушване!

Фев 04, 2011 Новини БСП 0 1671

„Не вярвам, че някой може да замени демокрацията с метла, справедливостта - със заповед, свободата - с насилие и да успее"

„Не вярвам, че някой може да замени демокрацията с метла, справедливостта - със заповед, свободата - с насилие и да успее". С тези думи, принадлежащи на Николай Добрев, младежи от БСП посрещнаха днес в парламента представителите от управляващото мнозинство. Младите хора призоваха да се спре с масовото и безконтролно подслушване в България. „Държавата не може да се управлява със СРС-та и от телевизионния екран", заяви председателят на МО в БСП-София Гергана Алексова.

Младежите подариха на председателя на парламента Цецка Цачева, на вицепремиерите Цветан Цветанов и Симеон Дянков и на еврокомисаря Кристалина Георгиева сборник с  творбите „1984" и „Фермата" на Дж. Оруел. Депутатите, гласували вот на доверие на кабинета, получиха по един чифт тапи за уши. „Те избраха да не чуват оглушителните скандали в държавата и се преструват, че „царят е облечен", обясниха младежите от БСП. Те обявиха, че в България има нов мобилен оператор: Мобилна връзка с районното (МВР).