Среща по проблемите на транспорта на общинския съветник от БСП - Фьодор Леонтиев с жителите на 4 квартала

  Проблеми с транспорта, социалната политика на общината или по- точно липсата на такава,  лошата инфраструктура  бяха сред въпросите, които поставиха  жителите на кварталите Стефановци,  Златари, Бойката и Брънеци пред общинския съветник от БСП - Фьодор Леонтиев

 

Проблеми с транспорта, социалната политика на общината или по- точно липсата на такава,  лошата инфраструктура  бяха сред въпросите, които поставиха  жителите на кварталите Стефановци,  Златари, Бойката и Брънеци пред общинския съветник от БСП - Фьодор Леонтиев.

Притеснени от предстоящите промени в транспортната схема и вероятността при новия  превозвач  да не важат  ученическите и пенсионерски карти, хората пожелаха  да се срещнат  с общинския съветник от БСП. "Поискахме среща с г - н Леонтиев, защото според нас  е най - запознат с тези проблеми, дълги години  той работи в тази сфера и искрено се надяваме срещата да отговори на нашите очаквания", коментираха хората преди срещата.

"Как ще пътуват децата  ни до училище, ако не важат картите? Това е  едно голямо перо в семейния бюджет, особено при тази криза изобщо не знам как ще се справим". сподели  разтревожена майка на  ученик.

Червеният съветник търпеливо изслуша всички и обеща своята подкрепа  и защита на правата им, както на сесия на общинския съвет, така и в комисията по градоустройство, комунално стопанство и транспорт, на която е член.