Доц. Георги Йорданов: Ако искате младите да са в България и пенсионерите да имат спокойна старост, гласувайте за БСП с №4

01.07.2021

"Огромни злоупотреби с държавни, обществени средства и партията, която изгради тази система иска да е първа. Позициите на ГЕРБ са достатъчно силни, така че моделът в местната власт не е пипнат. Основа на корона кризата е, че правителството започна да дава огромни средства за размера на нашето здравеопазване без обществени поръчки, само с постановления и така се получи голям хаос. Системата се нуждае от радикална реформа. Предлагаме болниците да спрат да са търговски дружества, реална оценка на медицинските дейности, и безплатни лекарства за деца до 14 години. Друг приоритет е увеличаване на заплатите на медицинските служители. Кой даде огромните пари за закупуване на ваксини, които стигат за около три пъти българското население?", заяви доц. Георги Йорданов, трети в листата на "БСП за България" в Пловдив-област в "Предизборно студио" по БСТВ.

Доц. Йорданов сподели кои са основните проблеми на Пловдив-област: "Най-наболелият проблем е водоснабдяването в с. Брестовица с население над 5 000 души, което в знак на протест реши да блокира околовръстния път на Пловдив. Хората в селото не може да използват питейната вода, в нея има манган. Областният управител от ГЕРБ преди седмици заяви, че проблема е решен. В условията на пандемия пловдивските села се напълниха с живот. Има проблем с ВиК инсталациите и обратните води. Друг основен проблем са пътищата, обръща се внимание само на големите, а междуселските не могат да бъдат използвани. Хората оценяват какво става с образователния дефицит. На зеленчуковата ни борса в момента се продава продукция от Турция, Гърция и Македония. Тези зеленчуци нямат качествата на българските. При нас има огромен глад за кадри, особено шофьори и IT специалисти. Има софиянци, които искат да работят в Пловдив, защото има по-добри условия за реализиране"

"Единствената партия, която ясно и категорично казва каква е програмата й и какво иска да направи от България, е БСП. Ние не крием и нямаме задни мисли, искаме да помогнем на българските граждани да останат тук и да се реализират. Ако и вие искате младите да са в България, пенсионерите да имат спокойна старост, гласувайте за БСП с №4", призова кандидатът за депутат.