БСП прие състава на Националния предизборен център на партията за „Избори 2011”

Янр 15, 2011 Новини БСП 0 1648

Националният съвет на БСП прие на днешното си заседание състава на Националния предизборен център на партията за „Избори 2011"

Националният съвет на БСП прие на днешното си заседание състава на Националния предизборен център на партията за „Избори 2011". Ръководител на НПЦ е председателят на партията Сергей Станишев. Зам.-председатели са Евгений Узунов и Катя Николова. Членове на НПЦ са: Антон Кутев, Бойко Великов, Велислава Дърева, Георги Гергов, Георги Тодоров, Деница Златева, Димитър Дъбов, Драгомир Стойнев, Корнелия Нинова, Красимир Премянов, Красимир Янков, Мая Манолова, Михаил Миков, Младен Червеняков, Румен Овчаров, Румен Петков, Янаки Стоилов, Явор Гечев.

Сергей Станишев изтъкна, че в състава на НПЦ има баланс от гледна точка на хора с голям организационен, партиен и изборен опит. „Има и достатъчно млади сили и свежи хора, които биха се хвърлили в тази отговорна работа през настоящата година", добави лидерът на БСП. Той изтъкна, че е необходима активна работа на БСП по места във взаимодействие с гражданския сектор, с браншови организации и други партии.