“БСП за България“ проведе работна среща с партии и граждански организации, подкрепящи коалицията

Юни 29, 2021 Новини Избори 0 880

29.06.2021

Днес, 29.06.2021г. се проведе работна среща на партии и граждански организации, подкрепящи коалиция “БСП за България“ за участието в изборите за 46-о Народно събрание.

В срещата участваха Кристиан Вигенин, зам.-председател на БСП и председател на Националния предизборен щаб,  Атанас Зафиров - зам.-председатели на БСП, както и представители на ПП “Нова зора“, ПК “Екогласност“, ПК “Тракия“, Комунистическа партия, ПП “Алтернатива на българското възраждане“, ГП “Нормална държава“, Движение на непартийните кандидати, ПП “Българската пролет“, ОКЗНИ, ГД “Народна сила“, Федерация на потребителите, ПП “Българската левица“, Съвет на европейската научна и културна общност, ПП “Съюз на отечеството“, НД “За социално и гражданско общество“, Обединен блок на труда и НСО “Защита“.

На срещата бяха дискутирани хода на предизборната кампания, електоралните нагласи към момента, както и участието на коалиция “БСП за България“ в предстоящия втори тур на частичните местни избори в Благоевград на 04.06.2021г.

Бяха обсъдени мерки за по-добро взаимодействие, както и действия за по-широкото популяризиране на предизборната програма на коалицията.