По случай 8 декември Евгени Кирилов покани група младежи на посещение в Брюксел

  По случай студентския празник 8 декември българският евродепутат от Групата на социалистите и демократите (С&Д) Евгени Кирилов покани на посещение в Брюксел група младежи - отлични випускници от няколко дома за деца, лишени от родителски грижи в страната и група младежи от Сливен

 

По случай студентския празник 8 декември българският евродепутат от Групата на социалистите и демократите (С&Д) Евгени Кирилов покани на посещение в Брюксел група младежи - отлични випускници от няколко дома за деца, лишени от родителски грижи в страната и група младежи от Сливен. Сред сливенските младежи е и Стефан Делиминков - един от "братята с лъвски сърца" - двамата братя сираци, чиято съдба трогна хиляди хора след редица публикации през изминалото лято.

Посещението има за основна цел да даде възможност на младежите да се докоснат до функционирането и атмосферата в институциите на ЕС, както и да получат подробна информация за механизмите на вземане на решения в рамките на ЕС. По време на посещението младежите ще присъстват и на лекция в Европейската комисия за възможностите за стажове и работа в европейските институции.