Започнаха доставките на български продукти за възрастни и социално слаби хора от кампанията на БСП "Солидарен Великден"

16.04.2020 г.

Доброволци от БСП започнаха да раздават в цялата страна хранителните продукти от кампанията "Солидарен Великден" по инициатива на лидера на партията Корнелия Нинова.  В следващите дни ще бъдат доставени над 10 000 козунака и други продукти от български производители на  възрастни хора, безработни, социално слаби и млади семейства.

В голяма част от областите доставките вече започнаха. В над 20 села от община Хасково се  раздават козунаците, дарени от  Корнелия Нинова, както и  други хранителни продукти, закупени от ръководството и членовете на местната партийна организация. Продуктите се доставят на хората от доброволци на БСП- Хасково.

Областният председател на БСП-Разград Наско Анастасов направи дарение от името на Корнелия Нинова в община Лозница. По повод Великденските празници дарение ще бъде направено и в другите общини на област Разград.

Доброволци от БСП-Стара Загора доставиха козунаци на стотици хора в неравностойно положение в общините Николаево,Опан, Гурково, Мъглиж и Братя Даскалови.

В Смолян и областта утре ще  бъдат дарени 400 козунака.

В община Болярово бяха раздадени  козунаци в три социални домове за възрастни хора от името на Корнелия Нинова. В община Тунджа бяха доставени  козунаци на социално слаби, безработни, млади семейства и възрастни хора.

В Силистра и областта също бяха раздадени козунаци в рамките на кампанията. 

Кампанията ще продължи през всички дни на Великденските празници.