Катя Николова: Жените имаме памет за постиженията от миналото, но действаме в настоящето с мисъл за бъдещето

Мар 08, 2020 Новини БСП 0 1402

08.03.2020

"Жените винаги сме имали памет за постиженията от миналото, но действаме в настоящето с мисъл за бъдещето." Това заяви председателят на Обединението на жените-социалистки в БСП Катя Николова. Тя се обърна със специален поздрав към членовете на ръководената от нея организация, както и към всички представителки на нежния пол по повод 8-ми март - Международния ден на жената.

"Винаги съм вярвала, че ние, жените, сме сърцето на БСП. Трябва да продължаваме да туптим, за да поддържаме пулса на нашата партияПрез тази година се навършват 15 години от създаването на Обединението на жените-социалистки. Дейността ни е позната и призната в БСП. Ние винаги сме имали мисия - да участваме активно в промяната на живота в нашата страна. Знаем, че това преминава през много усилия, както и направени избори. Вървим по този нелек път в името на утрешния ден, очакван от всички с надежда за справедливост и по-добри условия за живот", каза Николова

Катя Николова благодари на жените-социалистки за всеотдайната им работа в екипа, както и за вложените време и усилия. "Трудностите ни правят по-силни, по-уверени и убедени в правилността на нашите действия за затвърждаване на мястото на жените, което ни принадлежи. Настояваме и работим всеки ден за повече жени в обществения живот и политиката, за равнопоставеност при заплащане на труда, за предприемане на ефективни действия в борбата срещу бедността и насилието над жени и деца. Честит празник, скъпи жени", завърши Катя Николова.