Иван Иванов: Министър Димов е бушон в цялата верига, настояваме за оставка на правителството

Янр 10, 2020 Новини БСП в медиите 0 751

ВиК дружествата в цялата страна са превърнати в партийни клубове на ГЕРБ

"Готвим мотивите за вота на недоверие. Всеки изминал час ни дава още аргументи. За съжаление, събитията се развиват много бързо, на гърба на българския гражданин - това е най-бруталното. Тази криза не е от вчера и днес, тя продължава 10 години - днес е върхът на айсберга. Това е трагичният епилог на управлението на Борисов". Това заяви народният представител от ПГ на "БСП за България" Иван Иванов пред Bulgaria ON AIR. По думите му правителството на Борисов е лишило от основни нужди българските граждани и това е причината левицата да иска вот на недоверие. 

"Акциите са кризисен ПР, който опитва да потуши националната криза, свързана с водата и незаконните отпадъци", смята народният представител. Той отбеляза, че няма аналог и не се е случвало в най-новата ни история министър да бъде прибран от работното си място, отведен в ареста, където да нощува. "Това е реалната оценка на кабинета. Толкова е прогнило правителството, че вече прибират министрите от работните им места. Настояваме за оставка на цялото правителство", категоричен е Иванов. 

"Логичният завършек е краят на това управление. Не може повече да се хвърля прах в очите на хората с гръмки акции", каза още народният представител от левицата.  По думите му ВиК дружествата в цялата страна са превърнати в партийни клубове на ГЕРБ. "Сега трябва да се носи отговорност. Министър Димов е просто бушон в цялата верига, за да се спаси общото и да продължат кражбите", отбеляза социалистът.