Кирил Добрев в Радомир: Най-важното в една община са хората, защото проектите нямат никакво значение, ако няма кой да ги използва

05.10.2019

„Тези избори ще бъдат началото на един нов път, по който трябва да тръгне България“. Това каза зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев при представянето на кандидатите за кметове и общински съветници в град Радомир. Добрев добави, че за всеки един политик е чест да води такъв силен отбор, като този в Радомир. „Най-важното в една община са хората, защото проектите нямат никакво значение, ако няма кой да използва благата създадени от тях“, каза още той. Кирил Добрев заяви, че първото нещо, в което трябва да се инвестира в Радомир, са неговите жители. Той добави, че младите хора трябва да имат възможност да останат в родния си град, а възрастните да се радват на благата, създадени за тях. „Тук съм не просто, за да подкрепя Евдокия, а и за да изразя уважението си към нея, защото ако има пример за доблест, морал, достойнство в българската политика, това е именно тя“, категоричен бе Кирил Добрев.

Евдокия Асенова: Обичам родния си град и ще направя всичко по силите си за него

„От месец и половина насам непрекъснато ме питат - защо съм се кандидатирала за кмет на Радомир. Направих го, защото обичам родния си град, имам опит и идеи да го променя“, заяви кандидатът за кмет на Радомир, издигнат от  „БСП за България “ Евдокия Асенова. Тя добави, че вече осем години в общината не е реализиран нито един мащабен инфраструктура проект, населението намалява, а младите хора напускат Радомир. „Това е Радомир днес, а какъв може да бъде - привлекателен за младите семейства, град на предприемчивите и активните, място за модерни бизнес практики, град с прозрачно и почтено управление. Как може да се случи това сме записали в нашата „Визия за Радомир“ . Можем да променим града и общината си с екип от мотивирани, образовани и подготвени хора“, каза още Евдокия Асенова. Тя представи кандидатите за кметове на населени места и общински съветници и заяви, че те са основната част от тази подготвен екип и призова жителите на Радомир да гласуват с №56 в бюлетината.

Гости на събитието бяха евродепутатът от БСП/ПЕС Иво Христов, председателят на ОблС на БСП - Преник и кандидати за кметове на съседни общини.