Крум Дончев в Павликени: Ще се боря за България

Май 23, 2019 Новини Избори 0 731

23.05.2019 г.

 „Аз ще се боря за България! В листата на „БСП за България“ моето име го свързват предимно със спорта. Той е моя страст, но не е моята професия. Аз вярвам, че мога да дам нещо за родината си чрез Европа и ЕС“, каза  в  Павликени кандидатът за евродепутат от "БСП за България" Крум Дончев. Той разказа и как в началото на предизборната кампания е срещнал възрастна учителка, чиято пенсия била толкова ниска, че нямала какво да яде. „Това наистина ме мотивира да участвам в тази кампания и да се боря за България“, заяви автомобилният състезател. „Бъдете силни, бъдете смели, горди, борете се за България и за българщината“, обърна се той към гражданите.

При препълнена зала и с висок заряд за победа, БСП-Павликени закри предизборната си кампания. В срещата участваха  народните представители Весела Лечева и Валентин Ламабев, общинският председател на БСП-Павликени Христо Кавалски.

„Лявото е страст. Ние имаме самочувствието да сме един отбор, който може да побеждава в своите битки“, каза  Весела Лечева. Тя припомни победата на БСП на президентските избори и заяви, че БСП, като отговорна политическа сила, е заставала на страната на гражданите и е показвала, че в трудни моменти може да даде верните решения. „Като политическа сила, ние трябва да защитим българските граждани – да бъдат равни и да имат достойно бъдеще. Ние ще отстояваме не само справедливост, достойнство, но искаме да върнем реда, спокойствието и сигурността на българските граждани“, каза Лечева.

„Вотът на 26 май е възможността да започнем да съграждаме една съвременна България за всички. Не за едни, които живеят в охолство, а мнозинството български граждани да живеят в нищета и в мизерия. Нека кажем „не!“ на това корумпирано управление и да започнем заедно промяната“, обърна се към присъстващите Валентин Ламбев.

„Две са възможностите – да подкрепите нас и да получите справедливост сега или да гласувате за шайката, която ни управлява“, каза и Христо Кавалски. Той посочи, че глас за „БСП за България“ ще донесе нормалност в политиката, която е превърната в мръсна дума от днешните управляващи. "Номер 18 в бюлетината ще победи в неделя", категоричен бе Кавалски.