БСП-Шумен: Община Шумен ли ще бъде проводник на партийна агитация?

Позиция на БСП-Шумен

Граждански диалог на тема "Образование" се проведе в гр.Шумен. Това е част от серията граждански диалози под надслов: „Европа в нашия дом“. По този повод РУО /Регионално управление образование/ Шумен събра на 09.04.2019 директори, учители и служители от системата на образованието за среща със зам. -министър и член на комисията по образование в Народното събрание и не за друго, а за да ги срещне със заместник-председателя на ПП ГЕРБ  Цветан Цветанов, известен още като „Цветонов +“. Питаме се, по този начин ли възнамерява въпросната политическа партия да провежда предизборните си срещи? Като събира служители, работещи в  различни държавни структури, за да ги среща уж с ресорен зам.- министър, а на сцената се появява имотният бос – един от лидерите на управляващата партия ГЕРБ. Партия в държавата или държава в партията? По този начин ли ще се води предстоящата еврокампания? Под натиск държавни служители да присъстват на партийни мероприятия! Това ли е новата стратегия на ексдепутата Цветан Цветанов или просто по този начин се подготвя поредната изборна манипулация на гражданите? 

След тридневни срещи и разходки в област Шумен, може би, за да търси ново крупно жилище или изгодна земя, или да въвежда в заблуда работещите в сферата на образованието, Цветанов бе кулминация в организираната среща –диалог. Залата в гр. Шумен се пукаше по шевовете от държавни служители - не за да водят диалог на тема „образование“, а за да аплодират Цветан Цветанов.

РУО - Шумен, държавните институции, община Шумен - те ли ще бъдат проводник на партийна агитация?

Българската социалистическа партия, всеки един член и симпатизант, се противопоставяме категорично на прокарваната линия – използвай властта, за да манипулираш!!!

Ние питаме! Очакваме отговори!    

Уважаеми, когато не можете да си съберете актива от членове, не използвайте държавни служители за провеждане на партийни мероприятия! Те са хора, експерти, не пионки, които можете да манипулирате.