Николай Григоров и екипът му почистиха парка със слончето

    35 чувала с боклуци събра екипа на Николай Григоров

 

 

35 чувала с боклуци събра екипа на Николай Григоров. Доброволците, водени от кандидата за кмет на Габрово, издигнат от БСП, разчистиха градинката около Слончето, в близост до Летния театър. Паркът е занемарен от години и не се поддържа. С разчистването на площадката Николай Григоров и екипа му се включиха в Националния ден за опазване на природните паркове.

Въоръжени с чували, метли, лопати, мотики и лозарски ножици, доброволците повече от 3 часа подрязваха храсталаците, разчистваха бурените и събираха пластмасови отпадъци и стъкла. Много се говори за изграждането на нови площадки, а градинките от нашето детство са изоставени и занемарени, коментира със съжаление кандидатът, регистриран под номер 5 в интегралната бюлетина. Григоров допълни, че за поддържането на красив и уютен град не са нужни толкова средства, колкото инициативност и желание от страна на гражданите.

Едно от първите неща, които ще направя при встъпването ми в длъжност като кмет, е да разчистя сметището на входа на Габрово, припомни още Николай Григоров.