Народните представители от ПГ на „БСП за България” продължават срещите с граждани от областите Русе и Разград за „Визия за България”

Окт 10, 2018 Новини Избори 0 2525

10.10.2018г.

И на 11.10.2018г. народните представители от ПГ на „БСП за България” продължават срещи с гражданите от областите Русе, Силистра и Разград.

Срещи в Русенска област

В 16.30 ч. в гр. Бяла, народните представители Антон Кутев, Валентин Ламбев, Димитър Георгиев и Нона Йотова ще се срещнат с граждани  в залата на читалище "Трудолюбие". По-късно, от 17.15 ч, в гр. Борово депутатите Христо Проданов, Георги Гьоков, Донка Симеонова и Манол Генов ще се срещнат с хората от града в партийния клуб на ул. Климент Охридски 1. В гр. Русе, в 18.00 ч. зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Крум Зарков и депутатите   Жельо Бойчев, Пенчо Милков и Георги Стоилов ще проведат общоградска среща           в „Пленарна зала” на Община Русе на пл."Свобода". В 18.30ч, в с. Ценово  зам.-председателят на групата на левицата в парламента Весела Лечева и депутатите Милко Недялков, Кристина Сидорова и Лало Кирилов ще се срещнат с граждани в сградата на общината. По-късно, в 18.30 ч, в с. Иваново депутатите Йордан Младенов и Красимир Янков ще се срещнат в голямата зала на Общината с граждани.

Срещи в Разградска област

В 17.30 ч, в голямата зала на хотел „Централ”, в Разград депутатите Петър Кънев, проф. Анелия Клисарова, проф. Светла Бъчварова, Ирена Анастасова и Денчо Бояджиев, ще се срещнат с граждани. В 14.30ч, в Клуба на пенсионера, в с.Благоево Ирена Анастасова, Кольо Милев, Димитър Стоянов и Денчо Бояджиев ще се срещнат с  граждани. В гр. Разград Славчо Велков, Николай Цонков, Иван Ченчев и Георги Андреев ще се срещнат в 11.00 ч. с офицери и сержанти от запаса в Клуба на запасните офицери. В гр. Разград проф. Светла Бъчварова, Петър Кънев, Даниел Йорданов и Стефан Бурджев ще се срещнат със земеделски производители         в „Зала 23” на хотел "Централ” от 11.00 ч., а в 10.30 ч, в Разград Денчо Бояджиев, Виолета Желева и Димитър Данчев ще се срещнат с членове на пенсионерски клубове в ученическия стол. В гр. Исперих депутатите Дора Янкова, Александър Симов и Николай Цонков ще се срещнат с хората  в Конферентната зала на община Исперих, в 17.30 ч. В с. Кара Михал депутатите Валентина Найденова, Иван Иванов и Радослав Стойчев ще се срещнат с хората в местното читалище. В гр. Кубрат депутатите от левицата Филип Попов, Иван Димов Иванов, Стоян Мирчев и Веска Ненчева ще се срещнат в 17.00 ч. с граждани в клуба на БСП. В същия час, в гр. Цар Калоян народните представители от ПГ на „БСП за България” Димитър Данчев, Даниел Йорданов и Виолета Желева ще се срещнат с граждани в салона на читалището.